Reparatie & Onderhoud

Onderhoud rolluiken

Goed onderhoud van uw rolluiken zorgt ervoor dat uw rolluiken langer meegaan. Aangeraden wordt om tenminste één keer per jaar onderhoud uit te laten voeren. Dit is ook afhankelijk van hoe vaak u de rolluiken gebruikt, omstandigheden en invloeden van de omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren of onderhoud voor uw rolluiken nodig is. Bovendien kunt u bij ons terecht voor groot onderhoud. Dit wil zeggen het nakijken van de onderdelen inclusief de schoonmaak van het rolluikpantser.

Rolluiken reinigen

Schone rolluiken ogen toch veel netter dan vervuilde rolluiken. Zijn uw rolluiken wel toe aan een flinke poetsbeurt? Laat ze dan door Lucassen Zonwering onder handen nemen. De resultaten hieronder spreken voor zich:

Rolluiken reiniging  Reiniging van uw rolluiken ziet er fris uit

Reparatie & onderhoud rolluiken door Lucassen Zonwering  Reiniging van uw rolluiken

Reparatie rolluiken

Zijn uw rolluiken defect? Dan kan Lucassen Zonwering deze voor u repareren. Voor alle reparaties in een straal van 40 kilometer vanaf Venray brengen wij geen voorrijkosten in rekening.

Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor het elektrisch maken van uw rolluiken en het vervangen van de banden.
Wilt u meer weten over onderhoud of reparatie van uw rolluiken? Informeer naar uw mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.